Στο κλειστό γυμναστήριο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do, διεξάγεται το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading.

Αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που τηρούν τις προδιαγραφές του αθλήματος, θα συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Στη πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα στη κατηγορία των ζευγαριών θα απονεμηθεί το εισιτήριο της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 που θα διεξαχθεί αυτόν τον χειμώνα, πιθανόν στην Ελλάδα, μία ακόμη διεθνή διοργάνωση που διεκδικεί η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.

Μια ημέρα μετά τo πανελλήνιο πρωτάθλημα,  στη χώρα μας, θα φιλοξενηθεί  και  το πρώτο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading  Olympus 2018, ένας αγώνας  της Ευρωπαϊκής σειράς αγώνων “Ευρωπαϊκή Τσιρλίγκα (European Cheer League)”.

Περισσότερες από 200 ομάδες, από Ελλάδα και εξωτερικό θα λάβουν συμμετοχή τόσο σε ομαδικό επίπεδο, ζευγάρια & solo. Σύλλογοι από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και από τα νησιά Κέρκυρα, Κρήτη, Αντίπαρο, Ικαρία, Ρόδο θα είναι παρόντες.

Στις αναπτυξιακές κατηγορίες θα συμμετάσχουν και σχολικές ομάδες, από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.