Αναφερόμενη στoν αγώνα της στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο -όπου πήρε την 7η θέση-, αλλά και εάν είναι ικανοποιημένη από την προσπάθειά της, η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε:

«Ναι, προσπάθησα, έκανα το καλύτερο δυνατό. Χθες βέβαια ήταν λίγο καλύτερη η εμφάνισή μου. Απ΄ ό,τι πάντως μου είπε και η προπονήτριά μου, ήταν καλό το πρόγραμμά μου. Βέβαια, υπήρχαν δυο-τρία πραγματάκια που θα μπορούσα να κάνω καλύτερα. Ένα τεχνικό στοιχείο που θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα και το είχα κάνει χθες και ακόμη δυο-τρεις λεπτομέρειες. Γι΄ αυτό και η βαθμολογία ήταν λίγο πιο χαμηλή».

Από την πλευρά της, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα , υπογράμμισε:

«Είμαι ικανοποιημένη απ΄ την προσπάθειά της Ευαγγελίας, αν και χθες η εκτέλεσή της ήταν καλύτερη. Πιστεύω ωστόσο ότι θα μπορούσε να πάρει και την έκτη θέση, καθώς είναι καλύτερη απ΄ την Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι, η οποία κατετάγη 6η. Συζητήσαμε με την αθλήτριά μου, της είπα τι λάθη έκανε. Σήμερα δύο πραγματάκια βγήκαν καλύτερα από χθες, αλλά στα υπόλοιπα έχει χάσει. Μου είπε ότι στην πρώτη άσκηση όταν μπήκε, ήπιε νερό. Οπότε καταλαβαίνετε ότι, παρότι προσπάθησε, αυτό την επηρέασε στην αναπνοή. Η Ευαγγελία είναι έμπειρη αθλήτρια. Την περίμενα. Πέρασε καλά απ την προθέρμανση. Πάντα καταλαβαίνω απ΄ την προθέρμανση πώς θα πάνε. Περίμενα ότι θα πάει καλά. Αν και ποτέ δεν ξέρεις. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένη. Προσπάθησε για το καλύτερο. Κάθε αθλήτρια παλεύει για το καλύτερο. Κάποτε βγαίνει κάποτε όχι. Δεν πειράζει…».

Σε ό,τι αφορά τον αυριανό (12:00) τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου, όπου θα συμμετάσχουν η Πλατανιώτη με την Εβελίνα Παπάζογλου, η Τσερνέτσκα τόνισε:

«Χθες είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ζήτησα να συγκεντρωθούν περισσότερο. Να δουν το βίντεο. Να δουν τι έκαναν χθες, να αντιληφθούν τα λάθη τους. Ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ