Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 5ο Drift Κοζάνης στις 1-2 Σεπτεμβρίου 2018, μετά από αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας. Ο αγώνας επιστρέφει φέτος στον Κασλά Κοζάνης όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές για άλλη μια χρονιά και προσμετράει στο Κύπελλο DRIFT Βορείου Ελλάδας της ΟΜΑΕ. Το διήμερο πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 01/09 στις 14:00 με το διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστικά περάσματα στη διαδρομή του αγώνα. Το πρωί της Κυριακής 02/09 το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:00 με ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal. Τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 17:00 ώστε να φτάσουμε με μάχες στην ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία Pro.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5 ευρώ με ισχύ και τις δύο μέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν. Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι:

• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση
• Γεύμα στους αθλητές Σάββατο βράδυ
• 5 εισητήρια ελεύθερης εισόδου για τις ομάδες των αθλητών