Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) ανακοίνωσε ότι το 28ο Αττικό Ράλλυ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, ανεβλήθη. Συγκεκριμένα, το Σωματείο αναφέρει:

«Στις 10 Ιανουαρίου 2018, η αίτηση της αδειοδότησης του αγώνα στάλθηκε από την ΟΜΑΕ προς τα Αρχηγία της ΕΛΑΣ και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:43 μμ, η Α.Λ.Α. έλαβε την επιστολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που αδυνατεί να δώσει την άδεια τέλεσης του 28ου Αττικού Ράλλυ.

Ως εκ τούτου, την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Α, μαζί με εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και συζήτησε το θέμα με την αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία της Λιβαδειάς, ώστε να προβούν σε επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα που προέκυψε τελικά, ήταν ένα έκτακτο απαγορευτικό για την διακοπή της κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Μάνδρας-Θήβας, λόγω έργων που προέκυψαν μετά τις πλημμύρες.

Για τους προαναφερόμενους λόγους, η Α.Λ.Α. και η ΟΜΑΕ, ζήτησαν εκ νέου μικρότερο χρόνο διακοπής της κυκλοφορίας του δρόμου της Στεφάνης, αλλά και πάλι δεν λάβαμε μια άμεση και σαφή, θετική απάντηση. Η οριστική απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας Λιβαδειάς ήταν προγραμματισμένη να ανακοινωθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, ημερομηνία πολύ «αργά» για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρόλα αυτά η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, σεβόμενη τους αθλητές και μη θέλοντας να τους ταλαιπωρήσει, αποφάσισε να ζητήσει από την Ε.Π.Α. την αναβολή του 28ου Αττικού Ράλλυ».