Στο πλαίσιο της “ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018” που θα  πραγματοποιηθεί στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών, στο κέντρο Ξιφασκίας, από τις 18 έως τις 22 Απριλίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν 16 εντυπωσιακές παραστάσεις μοτοσυκλετιστικής δεξιοτεχνίας από καταξιωμένους stuntmen, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραπλεύρως της κεντρικής εκθεσιακής αίθουσας. Πολλές και διαφορετικές μοτοσυκλέτες, εντυπωσιακά ακροβατικά, άλματα, drift shows, αλλά και πολλές εκπλήξεις με  πρωταγωνιστές γνωστούς stuntmen, FMX riders, και καταξιωμένους οδηγούς αγώνων μοτοσυκλέτας, θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη των παρευρισκομένων στη διάρκεια των 5 ημερών της έκθεσης, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που αποζητούν οι λάτρεις του είδους.

H SXS -Stunt Extreme Show- που αποτελείται από τους Δημήτρη Τσιτσιπάνη (Cocos), Παντελή Κολίτσα (Locos) και Γιώργο Παπασταύρου, είναι μια επαγγελματική ομάδα αναβατών, που διαθέτουν αμέτρητα οχήματα και έχουν συμμετάσχει σε πολλά show στην Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά ακροβατικά και drift shows με οχήματα κάθε είδους, από μοτοσυκλέτες και ATVs μέχρι αυτοκίνητα, ποδήλατα ΒΜΧ και καρτ! Οι Δημήτρης Τσιτσιπάνης και Παντελής Κολίτσας γεννήθηκαν το 1982 και 1983 αντίστοιχα, στην όμορφη πόλη της Καστοριάς, ενώ ο Γιώργος Παπασταύρου, ο μικρότερος της παρέας, πρωταθλητής superbike και supermoto, γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Από μικροί ανήσυχοι και με μεγάλη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποφάσισαν το 2004 να ιδρύσουν την ομάδα SXS ξεκινώντας τις πρώτες πρόβες, ενώ το 2005 συμμετείχαν στην πρώτη έκθεση μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τα μοναδικά ακροβατικά τους. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ομάδα SXS και ο Δημήτρης Τσιτσιπάνης πραγματοποιούν 10-12 shows κάθε χρόνο, συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μοτοσυκλέτας που πραγματοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο.

Ο Νώντας Λογοθέτης είναι η καρδιά του Ελληνικού FMX και έρχεται φέτος να μας δείξει τον ελληνικό τρόπο! Γεννημένος το 1984 στην Αθήνα και με πτυχίο στους υπολογιστές αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στα extreme sports. Εξαιρετικός αναβάτης με δεξιότητες στο snowboard, bmx, kite surf, downhill και άλλα, έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά show στην Ευρώπη τα τελευταία 7 χρόνια και εκπροσωπεί επάξια τα Ελληνικά χρώματα.