Η KAE ΑΕΚ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, παρουσίασε την καινούργια φανέλα της με τον αρχηγό Nτούσαν Σάκοτα να την φοράει πρώτος και να τον ακολουθεί στη συνέχεια και η υπόλοιπη ομάδα αλλά και το καινούργιο απόκτημα της!

Σε μία πρωτότυπη εκδήλωση, η ΑΕΚ παρουσίασε την νέα της εμφάνιση αλλά και τον καινούργιο χορηγό και την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ηλεκτροδότησης, NRG.

H βασική φανέλα τη ΑΕΚ έχει δύο κίτρινες ρίγες και μία μαύρη στο κέντρο, ενώ η δεύτερη δύο μαύρες ρίγες και μία κίτρινη στη μέση.

O εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε σχετικά για την καινούργια εμφάνιση:

«Μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ, όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτή η παρουσίαση αφορά την έναρξη της φετινής περιόδου ουσιαστικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία φανέλα που θα αποτυπώνει την ιστορία της ομάδας. Προέκυψε ένα πάντρεμα σε μία κοινή μίνιμαλ γραμματοσειρά. Αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την FILA».

Ενώ σχετικά με τα διαρκείας και τους χορηγούς της ομάδας είπε:

«Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου στα πλέι οφ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σλόγκαν «Μαζί μπορούμε καλύτερα». Ζητήσαμε τη στήριξη του κόσμου και την είχαμε, Υιοθετήθηκε αυτό το μήνυμα και στον τρόπο της δικής μας λειτουργίας. Σε ότι αφορά τα διαρκείας. Κρατήσαμε την ίδια πολιτική με πέρσι. Μπορεί να άλλαξαν πολλές συνιστώσες, αλλά σεβόμενοι τον κόσμο και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας κρατήσαμε τις ίδιες τιμές. Όλο το καινούριο πνεύμα που φέρνει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς τους χορηγούς μας. Ο μεγάλος μας χορηγός που είναι ο ΟΠΑΠ για τρίτη χρονιά, η AVIS, η Cosmote, η Ευρωκλινική, η FILA. Τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε στο πίσω μέρος της φανέλας την nrg που είναι νέος χορηγός μας. Είναι ένας σημαντικός συνεργάτης. Δεν θα είναι ακριβώς στην πλάτη, βάζει πλάτη!».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της nrg Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε για την συνεργασία με τον «δικέφαλο»:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Γίνεται εξαιρετική προσπάθεια από τη μεριά της διοίκησης. Θέλουμε να είμαστε δίπλα της σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει όλους τους στόχους της εντός κι εκτός Ελλάδας».

 

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ (Δημήτρης Σπυρίδων)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ACTION IMAGES – EUROKINISSI (Θανάσης Δημόπουλος)