Η Γαλλία νίκησε τη Σερβία, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να έχει θετικό συντελεστή στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας με Σερβία και Σλοβενία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Εθνική προκρίθηκε στην επόμενη φάση και στον αγώνα τη Δευτέρα (19/6), θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει ακόμα και την πρώτη θέση.

Αν η Ελλάδα νικήσει τις Γαλλίδες και η Σερβία πάρει την νίκη απέναντι στη Σλοβενία, η Εθνική θα είναι πρώτη. Αν νικήσει τις «τρικολόρ» και η Σλοβενία επικρατήσει της Σερβίας, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Ελλάδα, Γαλλία, Σλοβενία, όμως η «γαλανόλευκη» με διαφορά μεγαλύτερη των 4 πόντων θα είναι και πάλι πρώτη.

Αν επικρατήσει η Γαλλία και η Σλοβενία επιβληθεί της Σερβίας, η Ελλάδα θα είναι και πάλι τρίτη. Αν η Ελλάδα ηττηθεί και η Σερβία νικήσει τη Σλοβενία θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση. Η Εθνική θα είναι στο +6 και θα έχει προκριθεί σίγουρα, καθώς κάποια από τις Σερβία – Σλοβενία θα έχει αρνητικό συντελεστή, μιας και οι Σλοβένες δεν θα μπορούν να φτάσουν στο +6 της Ελλάδας, ενώ οι «πλάβι», για να έχουν καλύτερο συντελεστή από την Εθνική, θα πρέπει να νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ