Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιόφωνο και μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς και για την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν. Ενώ υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την απόφασή του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καταλανού:

«Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε «Χ» εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα»

Για το ελληνικό μπάσκετ: «Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ