Ο πάλαι-ποτέ αρχηγός της ομάδας που υπηρέτησε πάνω από 15 χρόνια και σημείωσε πάνω 260 γκολ, ο Φραντσέσκο Τόττι, της Ρόμα, βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές οικογενειακώς.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντήσεις  με τους παράγοντες της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, κάτι που τελικά δεν συνέβη, με συνέπεια ο διάσημος Ιταλός να ταξιδέψει χθες στη χώρα μας ξεκινώντας τις διακοπές του.

Θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας, λίγες μόλις μέρες  πριν τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο, διάρκειας έξι ετών, που του έχει προτείνει η Ρόμα για διοικητική θέση. Όμως ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο, αν και οι Ιταλοί, χωρίς να την αποκλείουν, θεωρούν δύσκολη την αποχώρησή του από την Ρόμα μετά 28 χρόνια. Όπως θεωρούν απίθανο και για οικογενειακούς λόγους το ενδεχόμενο να αλλάξει απόφαση και να συνεχίσει την καριέρα του σε Κίνα, ΗΠΑ ή Εμιράτα.

Αναμένονται  όμως  σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, η γυναίκα του Ίλαρι Μπλάσι το Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει την παρουσίαση του «Μεγάλου αδερφού για διάσημους» και τα παιδιά του θα ξεκινήσουν σχολείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ