Σε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός προχωρεί σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ του, αποφάσισε ο Σεμπά να αντιδράσει για την αντικατάστασή του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδειξε να δυσανασχετεί όταν έγινε αλλαγή στο χτεσινό ματς με τη Γιουβέντους, όμως δεν ήταν μόνο αυτό, που στο κάτω-κάτω είναι και κάτι που συμβαίνει στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σεμπά φέρεται να έφυγε μόνος του από το γήπεδο, χωρίς να έχει πάρει τη σχετική άδεια και αν έχει συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις και επιπτώσεις. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεν νιώθει καλά, καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο βρίσκεται πολύ μακριά από τις περσινές εμφανίσεις του και αυτό τον έχει επηρεάσει. Από την άλλη όμως, ίσως αποδειχθεί καθοριστικό το ότι αντέδρασε τη δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι λύνεται η συνεργασία με τέσσερις ποδοσφαιριστές της, τους Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ.

Στον Ολυμπιακό έχουν άλλον ένα «πονοκέφαλο» να τους απασχολεί και αυτό έχει να κάνει με μερίδα οπαδών τους, οι οποίοι δημιούργησαν εντάσεις τόσο πριν τον αγώνα με τη Γιουβέντους, όταν προσπάθησαν να επιτεθούν σε Ιταλούς έξω από το γήπεδο και υπήρξαν μικροεπεισόδια με την αστυνομία, όσο και μετά τον αγώνα όταν έσπασαν τα τζάμια του οχήματος με το οποίο αποχωρούσαν οι επίσημοι της Γιουβέντους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ