Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εξέδωσε επιστολή προς τους… γείτονες του εργοταξίου για την ανοικοδόμηση της Αγίας Σοφίας.

Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» ένοιωσαν την ανάγκη να ζητήσουν κατανόηση και να απολογηθούν από τους κατοίκους της περιοχής για την αναστάτωση που θα προκληθεί λόγω ενός τόσο μεγάλου έργου.

Η επιστολή θα παραδοθεί στους γείτονες του οικοπέδου με την αποστολή να έχει ήδη ξεκινήσει. Ακόμα στο σχετικό έγγραφο υπάρχει συγκεκριμένο τηλέφωνο της ΠΑΕ και διεύθυνση email για τυχόν παράπονα που επιθυμούν οι κάτοικοι να αναφέρουν.

Η επιστολή αναφέρει:

«Φίλε – γείτονα,

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ