Είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Κώστας Κατσούλης και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τη μάχη που έδωσε στο διάστημα της νοσηλείας του.

Η δολοφονία του είχε συγκλονίσει όχι μόνο το φίλαθλο κόσμο, αλλά όλη τη χώρα. Δεν τον ξέχασε όμως ούτε η ομάδα του, ούτε οι φίλαθλοι, που με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, όπως και τότε, έχουν σαν ζητούμενο έναν αθλητισμό χωρίς βία, με σεβασμό και αλληλεγγύη μεταξύ αθλητών και θεατών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΘνικός αναφέρει: «Σαν σήμερα…

Πέρασαν τρία χρόνια απο τότε που ο Κώστας Κατσούλης δεν είναι πια μαζί μας.Ο Κώστας προστατεύοντας γυναίκες και παιδιά, δεχόμενος την επίθεση των πολλών στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στις 14 Σεπτεμβρίου, έδωσε την μάχη του σε Κρήτη και Αθήνα, αλλά τελικά «έφυγε» το πρωϊνό της 29ης Σεπτέμβρη 2014…

Χρέος και ευχή όλων μας μέσα και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους, επί τη ευκαιρία και της ενάρξεως της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι να κάνουμε το πάν έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά θύματα εξαιτίας της βίας στα γήπεδα, στα οποία δεν υπάρχει για αυτήν καμιά απολύτως θέση!».

Από την πλευρά του οι φίλαθλοι του Εθνικού «Pinezes Club» αναφέρουν:
«14/9/14 Ένας μόνος του απέναντι σε 15 για να προστατέψει κόσμο. Γιατί ο ψηλός πάντα έμπαινε μπροστά για να προστατέψει τον πιο αδύναμο.

14/9/17 Και οι δολοφόνοι του Κώστα σουλατσαρουν ελεύθεροι. 3 χρόνια μετά και η πολιτεία και η «δικαιοσύνη» ξεχασανε τα πάντα.

Δεν ξεχνάμε όμως εμείς.

Κώστα δεν φεύγεις θα είσαι πάντα εδώ, μαζί σε όλα τα πέταλα να βλέπουμε Εθνικό».