«Αισθάνθηκα όμορφα με τα δύο χατ-τρικ»

 

Καλεσμένος στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» με τον Δημήτρη Μαλισιώβα ήταν ο σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος πέτυχε δέκα γκολ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος σημειώνοντας δύο χατ ρικ και σχολίασε τα χθεσινά γεγονότα της Λεωφόρου.

Όσα είπε:

«Δυστυχώς έγιναν πράγματα τα οποία είναι καταδικαστέα, αλλά όχι πρωτόγνωρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα σχόλια είναι περιττά και δυστυχώς φοβάμαι πως θα ξαναδούμε έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς είναι θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας. Κάτι που διαπίστωσα στην ολιγόμηνη παραμονή μου στο Βέλγιο. Δηλαδή για τους Βέλγους είναι μέσο διασκέδασης, ενώ για την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το περιγράψω».

Για την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης:

«Στον Αστέρα αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου και καταφέραμε με τα παιδιά να κλείσουμε ευχάριστα μια κακή χρονιά. Σειρήνες μπορεί να υπάρχουν με τα δέκα γκολ που πέτυχα όμως εγώ αισθάνομαι καλά στην ομάδα».

Για τα σέντερ φορ στην Ελλάδα:

«Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις και θέλουν ξένα σέντερ φορ. Υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες σέντερ φορ όπως ο Μήτρογλου, ο Βέλλιος που παίζουν στην Ευρώπη, αλλά και άλλοι. Στην Ελλάδ εγώ, ο Γιακουμάκης μπορούν να υπηρετήσουν τη θέση, το γκολ όμως είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας». 

Για τα δύο χατ-τρικ που έκανε:

«Το πρώτο στη Βέροια που ήταν και αυθεντικό ήταν εκπληκτικό, επειδή το πέτυχα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Το δεύτερο στη Λάρισα ήταν ουσιαστικό γιατί βοήθησε βαθμολογικά την ομάδα μου. Πάμε…για το επόμενο».

Για την Εθνική ομάδα:

«Η Εθνική είναι ένα όνειρο για όλους και μακάρι με τα δέκα γκολ που πέτυχα στον δεύτερο γύρο να προσελκύσουν την προσοχή των υπεύθυνων. Εγώ είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ».

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΤΟΠΑΚΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI