Στην ΕΡΑσπορ και την εκπομπή Τρία Πουλάκια Κάθονται με τους Γιώργο Πίκουλα, Ελένη Αλεβίζου και Έλενα Μπουζαλά μίλησε ο Πέτρος Μίχος για τον Τόσα Βεσελίνοβιτς, τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, που τον έκανε ποδοσφαιριστή και που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Αναλυτικά είπε:

Είναι μεγάλη θλίψη για εμάς. Ξέραμε πως τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ άσχημα. Δυστυχώς εγώ είμαι εγκλωβισμένος στην Ζάκυνθο με τις απεργίες και δεν μπόρεσα να είμαι κοντά του τις τελευταίες στιγμές.

Εγώ του οφείλω την ανάδειξη μου ως ποδοσφαιριστής. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε από το Αγρίνιο στον Ολυμπιακό. Ήταν αυτός που με απογείωσε ποδοσφαιρικά. Έδειξε εμπιστοσύνη σε ένα 18 χρονών παιδί και μου έδειξε πώς να γίνω μεγάλος. Και όχι μόνο σε εμένα αλλά και στον Τάκη Λεμονή και τον Νίκο Βαβακούλα και άλλους. Αγάπησε πολύ τον τόπο μας. Ήταν πάντα μεγάλος και μέχρι το τέλος όποτε συναντιόμασταν ήθελε να μας διδάξει και να μας μιλήσει. Βέβαια έφυγε με ένα παράπονο, πιστεύω πως δεν του δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσει περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, του χρωστάνε πολλά. Ήταν ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα σου, που πραγματικά αγαπούσε αυτό που έκανε, αλλά αγαπούσε και τους ανθρώπους που έκανε μαζί πράγματα. Ήταν ο ποδοσφαιρικός μας πατέρας. Εξαιρετικός άνθρωπος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ