Η θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ δύσκολα θα… χηρεύσει για τους επόμενους 12 μήνες, καθώς ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να βρίσκεται κανονικά την Πέμπτη (8/2, 21:15) στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, παρά την τιμωρία της Euroleague.
O διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» προχώρησε σε έφεση και αίτημα αναστολής προς την διοργανώτρια Αρχή, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, με το… μπαλάκι να βρίσκεται πλέον στην Euroleague, η οποία καλείται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες, μετά από αίτημα του «τριφυλλιού» (σ.σ. ζήτησε απάντηση μέχρι αύριο, 7/2).
Ανεξαρτήτως απόφασης της αναστολής, όμως, η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να βρίσκεται κανονικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σε περίπτωση απόρριψης της αναστολής, που θα σημαίνει ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν θα έχει την άδεια της Euroleague να βρεθεί στο γήπεδο, τότε αυτό θα θεωρηθεί ως πρόκριμα της δευτεροβάθμιας απόφασης, με τις εξελίξεις να βρίσκονται προ των πυλών.
Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν δικαίωση Γιαννακόπουλου στο δευτεροβάθμιο όργανο, ενώ σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε το δημοψήφισμα, το οποίο προανήγγειλε εχθές, θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ