Αγγλία (35η αγωνιστική): Για να ξεφύγουν οι “πολίτες” | Μάχες Ευρώπης για Λίβερπουλ και Τσέλσι

 

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το αγγλικό πρωτάθλημα, με την Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει εντός έδρας της Λιντς, με στόχο να αυξήσει την διαφορά της από την δεύτερη Άρσεναλ. 

Τέσσερα παιχνίδια με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής. Η Γουλβς αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν μόνο τα “λιοντάρια” αφού παλεύουν να κατακτήσουν μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα, οι “πολίτες” αντιμετωπίζουν στο “Έτιχαντ” την Λιντς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με νίκη θα αυξήσει στους 4 πόντους την διαφορά της από την δεύτερη Άρσεναλ. Από την άλλη, η ομάδα του Γκαρσία βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει θετικό αποτέλεσμα.

Σπουδαία παιχνίδια δίνουν και οι δύο ομάδες του Λονδίνου. Η Τσέλσι κοντράρεται εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ, ενώ η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Τα “σπιρούνια” έχουν να κερδίσουν από τις 8 Απριλίου, σχεδόν ένα μήνα, κι έχουν μείνει πίσω στην διεκδίκηση της τετράδας. Στις 19:30 η Λίβερπουλ φιλοξενεί στο “Άνφιλντ” την Μπρέντφορντ. Οι “κόκκινοι” παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την είσοδο στην πρώτη τετράδα και θέλουν να επωφεληθούν από την γκέλα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπράιτον.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στην Premier League:

Σάββατο 6 Μαΐου

17:00 Γουλβς – Άστον Βίλα
17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς
17:00 Μπόρνμουθ – Τσέλσι
17:00 Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
19:30 Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ

Κυριακή 7 Μαΐου 

18:30 Νιούκαστλ – Άρσεναλ
21:00 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιούναιτεντ

Δευτέρα 8 Μαΐου

17:00 Φούλαμ – Λέστερ
19:30 Μπράιτον – Έβερτον
22:00 Νότιγχαμ – Σάουθαμπτον


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ