ΟΦΗ: Ανανέωσε τον Μπάκιτς

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός εξαργύρωσε την εξαιρετική του χρονιά με τους Κρητικούς και μένει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Την περσινή σεζόν ο ΟΦΗ έκανε κακό ξεκίνημα στο πρώτο μισό της σεζόν. Με την έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας, η ομάδα κατάφερε να πάρει σημαντικές νίκες και βαθμούς εκτός έδρας και στην συνέχεια να κερδίσει την παραμονή της στα play out της Super League.

Ένας παίκτης που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα των Κρητικών, ήταν ο Μάρκο Μπάκιτς. Την περσινή σεζόν συγκεκριμένα είχε σε 15 αγώνες τρία γκολ και μια ασίσιτ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την ανοδική πορεία της ομάδας του.//ΓΡ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2025.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Marko Bakic για έναν επιπλέον χρόνο από την αρχική λήξη του συμβολαίου του.

Ο διεθνής Μαυροβούνιος, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στην Κρήτη, ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν αγωνίστηκε σε 15 αγώνες, σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ