ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 29-8-2017

Drift Showtrack day, επιδείξεις δεξιοτεχνίας, σεμινάρια free style motocross – mini gp και show – trial show από τους κορυφαίους επαγγελματίες οδηγούς, παρέλαση Clubs αυτοκινήτων, regularity κλασικών αυτοκινήτων, σεμινάρια οδήγησης για μικρούς και μεγάλους, fire show, Djs events, Dance show, car wash, led show, fireworks, Hellenic Time Trial Challenge, εκθέτες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Τι είναι όλα αυτά;

Ένα μέρος του εντυπωσιακού μενού του πληρέστερου event της μηχανοκίνησης που έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με… τσίτα τα γκάζια!

Εκεί, στην πίστα των Μεγάρων, θα στηθεί από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, που θα ανοίξει τις… πύλες του για το κοινό το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί και θα τις κλείσει αργά το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου με ένα μεγαλειώδες πάρτι. Αντάξιο των όσων μαγικών θα συμβούν εντός της πίστας το διήμερο.

Κι είπαμε ένα μέρος, καθώς εκτός των προαναφερόμενων, η μεγάλη καινοτομία του 8ου Motor Festival έχει να κάνει με τη νέα κατηγορία που εγκαινιάζεται. Το«Your Story», που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θεατή το επιθυμεί να τρέξει με το όχημά του στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και να διεκδικήσει τον τίτλο του Βασιλιά των Δρόμων ή αλλιώς «Road King». Έναν τίτλο που θα διεκδικήσουν από ιστορικές Vespa μέχρι και Ferrari, οχήματα μεταξύ των πολλών που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρελάσουν στην πίστα.

Η Prom Racing θα δώσει τη δική της παράσταση.

Οι διοργανωτές το έχουν υποσχεθεί: «Θα ζήσετε κάτι μοναδικό»! Μια ακόμη έκπληξη αφορά και στη συμμετοχή της Prom Racing Team, της ομάδας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που συμμετέχει στον παγκόσμιο μηχανολογικό διαγωνισμό Formula Student. Η Prom Racing θα βρεθεί στις 2-3 Σεπτεμβριου στο 8ο Motor Festival για να δώσει τη δική της παράσταση. Μάλιστα, πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2017, το αγωνιστικό μονοθέσιο τύπου Formula της Prom Racing, πήρε μέρος στο «Formula Student Austria» όπου πέτυχε μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία της σε στατικά, αλλά και δυναμικά αγωνίσματα με το P17, το τελευταίο αγωνιστικό μονοθέσιο που σχεδίασε και κατασκεύασε. Αυτό το μονοθέσιο θα παρελάσει στο 8ο Motor Festival, που τα έχει… όλα!

Το πληρέστερο event της μηχανοκίνησης έρχεται το προσεχές Σαββτοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων!