Η ΠΑΕ ΑΕΚ επέκτεινε τη συνεργασία της με την ΟΠΑΠ ΑΕ για έβδομη διαδοχική σεζόν και η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» στα Σπάτα.

Ο προπονητής της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, αλλά και οι Λιβάι Γκαρσία, Στίβεν Τσούμπερ, Παναγιώτης Τσιντώτας, Σέρχιο Αραούχο, Ντάρκο Γέβτιτς, Μιχάλης Μπακάκης και Μιλάντ Μοχαμαντί, έδωσαν το «παρών», παραχωρώντας και δηλώσεις ορισμένοι εξ αυτών.

Ο Οδυσσέας Χριστόφορου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, δήλωσε: «Για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, σήμερα κάναμε σέντρα για την έβδομη συνεχή χρονιά που ΟΠΑΠ και ΑΕΚ θα είναι μαζί. Είμαστε υπερήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος αυτού του έργου και της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου».

Ο Γιώργος Κοσμάς, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια απαιτητική σεζον, η ολοκλήρωση της οποίας συμπίπτει με τη μετάβαση στην «ΟΠΑΠ Αρένα». Ο ΟΠΑΠ αποτελεί βασικό στρατηγικό συμπαίκτη μας τα τελευταία χρόνια. Η εμπιστοσύνη του αποδεικνύει έμπρακτα την ολοένα αυξανόμενη εμπορική δυναμική της ΑΕΚ».

Ο Γιάννης Ρόκκας, διευθυντής μάρκετινγκ χορηγιών και επικοινωνίας της ΟΠΑΠ ΑΕ, ανέφερε: «Είναι μια αγαπημένη συνήθεια η εκδήλωση αυτή, αφού η συνεργασία μας με την ΑΕΚ εκτείνεται σε επτά σεζόν. Είναι μία ολοκληρωμένη συνεργασία που συμβάλλει στους στόχους και των δύο».

Ο προπονητής της Ενωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Για όλους εμάς στην οικογένεια της ΑΕΚ, είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στρατηγικός συνεργάτης και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Ελπίζουμε ότι θα είναι το γούρι μας στη φετινή περίοδο».

Ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, είπε με τη σειρά του: «Όλες οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων ήρθαν με το Πάμε Στοίχημα στις φανέλες μας. Είμαστε χαρούμενοι και για τις κοινωνικές δράσεις που μαζί με τον ΟΠΑΠ έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια».