Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου μικρών κατηγοριών, συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου με το αγώνισμα της Αντοχής για τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων και Εφήβων. Πρώτη ολοκλήρωσε τον αγώνα της η κατηγορία Παίδων με τον Νίκο Παπαγιαννάκη (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ) να κατακτά τον τίτλο. Στη συνέχεια, στις Κορασίδες δόθηκε μεγάλη μάχη και νικήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε στο νήμα η Κωνσταντίνα Φαρφαρά (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ). Στη 2η θέση ολοκλήρωσε την προσπάθεια της η Λυδία Μούτσιου (ΕΡΜΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ) που είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με την νικήτρια. Στην 3η θέση τερμάτισε η Γλυκερία Αγγελάκη (Π.Ο.Χ.ΤΑΛΩΣ). Ακριβώς με την ίδια σειρά, οι ίδιες αθλήτριες ολοκλήρωσαν και το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης που προηγήθηκε την Παρασκευή.

Στους Εφήβους νικητής και Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Νικηφόρος Αρβανίτου (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ). Με διαφορά τριών λεπτών τερμάτισε πίσω του, στη δεύτερη θέση ο Γιάννης Βαρώτσος (Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ) και την τριάδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κατσιμπούρας (Π.Α.Ο.Κ).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Ιουλίου με το αγώνισμα της Αντοχής για την κατηγορία Νέων Ανδρών, σε μια διαδρομή 125,9 χιλιομέτρων.

Αποτελέσματα Κορασίδων

Αποτελέσματα Παίδων

Αποτελέσματα Εφήβων