Έλληνες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές του αθλητικού κόσμου της χώρας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Περισσότεροι από 100 αθλητές έδωσαν «το παρών» στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά, εχθές το βράδυ (16/7), προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό της στενής συνεργασίας ενός ολοκλήρου χρόνου και να συζητήσουν για το νέο νομοσχέδιο που έρχεται σύντομα στη Βουλή, το οποίο θα ολοκληρώσει την αθλητική μεταρρύθμιση, που έχει ανάγκη η αθλητική οικογένεια.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες στο ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ. Κοινός παρονομαστής όλων, είναι η επιβεβαίωση της ικανοποίησης τους για την μέχρι πορεία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αθλητισμό, αλλά και η ανάγκη για άμεση εφαρμογή των διατάξεων που έρχονται στη Βουλή και αφορούν το νέο πλαίσιο διεξαγωγής και αναδειξης νέων διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας.

«Μοναδική βραδιά απόψε στον Ιστιοπλοϊκό του Πειραιά με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και κορυφαίους Αθλητές της χώρας μας. Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για τα καλά λόγια που ακούστηκαν από όλους. Μαζί συνεχίζουμε να δουλεύουμε για την ολοκλήρωση της αναγκαίας μεταρρύθμισης στον Αθλητισμό. Η χώρα μας το έχει ανάγκη, η νέα γενιά το έχει ανάγκη..!», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI