Αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό F54 από τον Μανώλη Στεφανουδάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, συγχαρητήρια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Αποδείξατε την δύναμη της ελληνικής ψυχής»

«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα με κορυφαία επίδοση, αποδείξατε, με τον πιο εμβληματικό τρόπο, την δύναμη της ελληνικής ψυχής και την διαχρονική και γνήσια αφοσίωσή της στο ολυμπιακό πνεύμα και ιδεώδες» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του, στον Μανώλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τσίπρας: «Μας κάνεις ξανά υπερήφανους»

«Ο Μανώλης Στεφανουδάκης μας κάνει ξανά περήφανους με το χρυσό στον ακοντισμό» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Tσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Κοντονής: «Για δεύτερη ημέρα η ελληνική σημαία μένει ψηλά στον ιστό»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έστειλε συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος ανέβηκε σήμερα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον ακοντισμό στους Αγώνες του Ρίο: «Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η ελληνική σημαία μένει ψηλά στον ιστό από τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, δίνοντάς μας ακόμα μία μεγάλη χαρά.
Όλοι οι Έλληνες τον συγχαίρουμε για την μεγάλη του επιτυχία. Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, δίνοντας σε όλον τον κόσμο το μήνυμα ότι παλεύει κόντρα στις αντιξοότητες και κερδίζει ό,τι της αναλογεί. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των Παραολυμπιονικών μας, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν
».

Μητσοτάκης: «Ακόμα πιο ψηλά η Ελλάδα»

«Ακόμη πιο ψηλά η Ελλάδα στο Ρίο με τον Μανώλη Στεφανουδάκη. «Χρυσός» Μανώλης» έγραψε στο twitter του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης για την κατάκτηση από τον Μανώλη Στεφανουδάκη του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Περιφερειάρχης Κρήτης: «Νοιώθουμε μεγάλη χαρά και περηφάνεια»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κρητικό αθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία F54 του ακοντισμού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο εκφράζει ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
«Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Κρητικοί νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την παγκόσμια διάκριση του συμπατριώτη μας αθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο» δήλωσε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο περιφερειάρχης παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στο Μανώλη Στεφανουδάκη όπως και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αθλητικής Παραολυμπιακής αποστολής που συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στα Ολυμπιακά αθλήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ