Η επίσημη φωτογράφιση της εθνικής ομάδας στίβου η οποία 6-12 Αυγούστου θα συμμετάσχει στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ του Βερολίνου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ παράλληλα παραδόθηκε στα μέλη της και ο αθλητικός εξοπλισμός για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.
Στη διάρκεια του πρωινού έγινε και το τεχνικό μίτινγκ της ομάδας. «Σας θαυμάζω, σας πιστεύω σας εμπιστεύομαι», ήταν τα λόγια του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος στη διάρκεια του μίτινγκ αναφέρθηκε στις επικείμενες αλλαγές στο σύστημα πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και στις ενέργειες που θα κάνει η ομοσπονδία στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να ακολουθήσει τις εξελίξεις. «Η χώρα μας δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, έχει και ελπιδοφόρο μέλλον. Σας εύχομαι καλό αγώνα και να καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής είπε: «Εσείς και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έρχονται και στα νέα δεδομένα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή κριτηρίων με την οποία συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, η οποία είναι δυνατή και ικανή για καλές παρουσίες».

Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας για θέματα που έχουν να κάνουν με την διαμονή τους και την προπόνησή τους στο Βερολίνο και για άλλα διαδικαστικά ζητήματα που θα προκύψουν κατά την παραμονή τους στην γερμανική πόλη. Στους αθλητές μίλησε τόσο η αρχηγός αποστολής, Ξένια Αργειτάκη όσο και ο επικεφαλής γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας.

ΠΗΓEΣ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ: EUROKINISSI