Νέες καλές εμφανίσεις είχαμε από τους Έλληνες επικοντιστές, Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κώστα Φιλιππίδη στο διεθνές μίτινγκ της Ρουέν στη Γαλλία. Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4.82μ κατέκτησε την πρώτη θέση, που είναι καλύτερη φετινή της επίδοση, μετά το 4.81μ προ ημερών στο Παρίσι. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια δοκίμασε και στα 4.92μ, αλλά είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου που μετείχε στον ίδιο αγώνα έδειξε και αυτή σταθερότητα, αφού υπερέβη τα 4,50 μ. Στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το 4,60 μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 4,66 μέτρα, όπου δεν τα κατάφερε.
Ο Κώστας Φιλιππίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο Ρουέν στην 3η θέση με άλμα στα 5.70μ, αφού είχε τρεις άκυρες στα 5.78μ.

Η Παπαχρήστου 1η με 14.17μ, ο Τεντόγλου 3ος με 7.95μ

Καλές εμφανίσεις είχαμε από τους Έλληνες αθλητές στο διεθνές μίτινγκ του Μετζ στη Γαλλία. Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν πρώτη στο τριπλούν με 14.17μ, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό με 7.95μ στο μήκος και κατετάγη 3ος. Πρώτος στο μήκος ήταν ο Νοτιοαφρικανός παγκόσμιος πρωταθλητής Λούβο Μανιόνγκα με 7.40μ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ