«Είμαι ο πιo ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτήν την στιγμή»… Με αυτήν την πρόταση, ο εμφανώς «σαστισμένος» Στέφανος Τσιτσιπάς, αποτύπωσε τα συναισθήματα του, λίγα λεπτά μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ, στους «16» του Australian Open, που φιλοξενείται στην Μελβούρνη.

«Είναι απίστευτο αυτό που ζω τώρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ήμασταν εδώ στο γήπεδο και τον νίκησα. Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Ο Ρότζερ είναι ένας θρύλος για το άθλημα μας. Τρέφω απόλυτο σεβασμό γι΄ αυτόν. Είναι το είδωλο μου, από τότε που ήμουν έξι ετών. Αυτό που ζω, είναι απερίγραπτο», …κατάφερε να ψελίσει ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής με ένα χαμόγελο …μέχρι τ΄ αυτιά!

Φέντερερ: «Εχασα από έναν καλύτερο παίκτη»

Σπουδαίος αθλητής, αλλά -κυρίως- εξαιρετικός άνθρωπος… Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του από τον Στέφανο Τσιτσιπά στους «16» του Australian Open, ο Ρότζερ Φέντερερ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του 20χρονου Ελληνα πρωταθλητή:

«Σίγουρα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζα στα μπρέικπόϊντς. Εχασα από έναν καλύτερο παίκτη, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά απόψε. Ηταν ήρεμος και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για τους νεαρούς».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ