«Παύλα» αποφάσισε να βάλει η LEN στις φετινές ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης.

Μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη του εκτελεστικού συμβουλίου της, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία υγρού στίβου αποφάσισε να διακόψει οριστικά το Champions League και το Euro Cup ανδρών, καθώς και τη Euroleague γυναικών, χωρίς φυσικά την ανάδειξη πρωταθλητών.

Υπενθυμίζεται ότι στο Champions League συμμετείχε ο Ολυμπιακός, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στο final-8 (επρόκειτο να γίνει τον Ιούνιο στη Γένοβα), ενώ στη Euroleague γυναικών, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναμετρώνταν στα προημιτελικά (είχε ήδη διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι), με το νικητή να προκρίνεται στο final-4 και τον ηττημένο να διεκδικεί στη συνέχεια το LEN Trophy.

Σε ό,τι αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, μετατίθεται, όπως ήταν αναμενόμενο, για τον Μάιο του 2021. Η διοργάνωση αυτή, που περιλαμβάνει τα αθλήματα της κολύμβησης, της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων και της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να αρχίσει σε μία εβδομάδα (11/5) και στη συνέχεια είχε αναβληθεί για τον Αύγουστο.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ