Η μοτοσυκλέτα είναι το πάθος σας; Για να το ζήσετε πλήρως, η Legends Track Days σας προτείνει μια εξαιρετική διαμονή στις Σέρρες από 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2019 με θρυλικούς αναβάτες. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει πολυτελές ξενοδοχείο και τρεις μέρες οδήγησης (27 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 0 στην όμορφη πίστα των Σερρών που βρίσκεται στην βόρεια Ελλάδα. Μια διαμονή που αναμειγνύεται η οδήγηση, εξαιρετικές συναντήσεις και η χαλάρωση. Όλα σε μια χώρα που ο ήλιος είναι βασιλιάς. Χάρη στους στενούς δεσμούς με τους οδηγούς, ο Arnaldo Wittemberg, το δεξί χέρι του Giacomo Agostini διοργανώνει με το «Legends Track Days στις Σέρρες» μέρες οδήγησης στην πίστα με την παρουσία των θρύλων της Continental Circus.

Αυτοί οι εξαιρετικοί αναβάτες, Giacomo AGOSTINI, Freddie SPENCER, Carlos LAVADO, Pier-Paolo BIANCHI, Eric SAUL, Jean-Claude CASTELLA ,Bogdan NIKOLOV, Dimitris PAPANDREOU, Giorgos PAPASTAVROU και Piergiacomo AGOSTINI θα σας ταξιδέψουν και ακόμα καλύτερα, θα οδηγήσουν δίπλα σας, ενώ θα δίνουν χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές, θα παίρνουν τα ίδια γεύματα με σας θα κοιμούνται στο ίδιο ξενοδοχείο και θα κάνουν οι ίδιοι τις ενημερώσεις. Συνολικά αυτοί μόνο εχουν23 παγκόσμια πρωταθλήματα.

TRACK DAY για όλους. H εκδήλωση του Day Legends στις Σέρρες είναι ανοιχτή σε όσους θα ήθελαν να οδηγήσουν με τους θρυλικούς οδηγούς.

MV Agusta Track days, με τους Giacomo Agostini, – ανοικτή σε όλα τα μέλη του MV Agusta Club, καθώς και σε όλους τους ιδιοκτήτες της MV Agusta η αλλο Magni.

Classic Track days με τον Carlos Lavado και τον Pier Paolo Bianchi – ανοιχτό σε όλα τα μηχανάκια πριν από το 1990.

BALKAN track days με τον Freddie Spencer – ανοικτή σε όλες τις μοτοσικλέτες μετά το 1990.