Στη φημισμένη πίστα Lonato (South Garda Karting), στο Desenzano del Garda της Ιταλίας, θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Απριλίου ο τελευταίος αγώνας του θεσμού WSK Master Series. Οι δοκιμές βέβαια για τον αγώνα αυτόν έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα για τους περισσότερους από τους 342 οδηγούς που θα συμμετέχουν. Εντυπωσιακή είναι η Ελληνική συμμετοχή αφού θα συμμετέχουν 7 οδηγοί σε 3 διαφορετικές κατηγορίες. Με εμπειρία από άλλους αγώνες του θεσμού και γενικότερα σε  διεθνείς αγώνες, θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους μεγάλους τελικούς της Κυριακής.

Στην κατηγορία Mini ανάμεσα στις 107 συμμετοχές, θα δούμε τον Ιάσωνα και τη Νεφέλη Κοσμοπούλου της Cosmosrally Kart Academy του Γιώργου Κοσμόπουλου με σασί Energy και κινητήρες IAME. Ο Φαίδωνας Παπαφιλίππου συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα με την εργοστασιακή ομάδα της DR του παγκόσμιου πρωταθλητή Danilo Rossi με ομώνυμο σασί και κινητήρα TM. Ο Βασίλης Μαλάμης της Speed Force θα συμμετέχει με σασί Exprit και κινητήρα TM.

Στην κατηγορία OK Junior δεν έχουμε Ελληνική συμμετοχή αλλά έχουμε στην OK. Ο Στυλιανός Πετρίσης επιστρέφει στους διεθνείς αγώνες με την ομάδα Speed Force του Τάσου Τσερανίδη με σασί Exprit και κινητήρα IAME. Θα διεκδικήσει τη διάκριση ανάμεσα σε 71 συμμετοχές.

Τέλος, στην κατηγορία KZ2 των εξατάχυτων kart, ανάμεσα στους 71 συμμετέχοντες θα δούμε και πάλι τον Νίκο Βαρανάκη (Speed Force-Exprit-TM) και τον Βασίλη Καραγιάννη (Cosmosrally-Energy-TM).