Ένα μεγάλο δώρο περιμένει τον νικητή της κατηγορίας Senior, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος kart, στο PICK Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2019. Η EKO Greece, ως μεγάλος χορηγός του 11ου PICK PATRAS EKO Racing 100 και των EKO Racing Dirt Games, θα προσφέρει στον νικητή της κατηγορίας Senior τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον αγώνα Rallycross των EKO Racing Dirt Games στο Μαρκόπουλο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 600 κ.εκ. με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εξοικείωση του με το Crosscar, θα έχει τη δυνατότητα μιας ημέρας δοκιμών στο EKO Racing ΔΙΑΔΡΟΜΙΟ.

Όσοι τυχεροί βρεθούν το 2ημερο 14-15 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα εκτός από το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το EKO Racing Dual, το μοναδικό διθέσιο Crosscar στην Ελλάδα, αλλά και το LaBase RX01 του κυπελλούχου του 2017 & 2018 των EKO Racing Dirt Games, Γιώργου Ζυμαρίδη.

Έχει ιδιαίτερη αξία να σημειώσουμε ότι οι αγώνες Crosscar αποτελούν διεθνώς το σκαλοπάτι για την περαιτέρω εξέλιξη των οδηγών kart όλων των κατηγοριών και ειδικά των νέων, οι οποίοι από φέτος έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κατηγορία Crosscar Junior των EKO Racing Dirt Games από την ηλικία των 15 ετών.

Δελτίο τύπου