Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την απαραίτητη ξεκούραση, ο θίασος του EKO Racing Dirt Games επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Με μόλις δύο αγώνες να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, το δεύτερο μισό της χρονιάς αναμένεται συναρπαστικό, καθώς τέσσερις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του θεσμού. Η αφετηρία του… μαραθώνιου μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στα μέσα Δεκεμβρίου στα Μέγαρα θα δοθεί το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς Rallycross, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον! Οι εικόνες από τον πρώτο γύρο της χρονιάς στην ίδια διαδρομή είναι ακόμη νωπές, και όσοι βρεθούν στον Ιππόδρομο το διήμερο του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εγγυημένο θέαμα.

H αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει από το Σάββατο, οπότε και θα διεξαχθούν τα «Q», δηλαδή οι αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψουν οι συμμετέχοντες στους ημιτελικούς. Οι τελευταίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή, ενώ από αυτούς θα προκύψουν οι οδηγοί που θα περάσουν στους τελικούς των 600 και των 750 κ.εκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, παράλληλα με τον αγώνα Rallycross για τις χωμάτινες φόρμουλες, θα διεξαχθεί και αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για αυτοκίνητα, αλλά και Crosskart.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώστε ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.