Τριακόσιες ενενήντα δύο μέρες. Τόσος καιρός είχε περάσει από την τελευταίο θρίαμβο του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Φόρμουλα 1. Χάρη στη στρατηγική της Ferrari όμως, ο Γερμανός πιλότος μπόρεσε και πάλι να γευτεί τη γλυκιά χαρά της νίκης, κερδίζοντας το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης μπροστά από τον ομόσταυλό του Σαρλ Λεκλέρ.

Στα πρώτα στάδια του αγώνα ο Φέτελ έδειχνε εκτός διεκδίκησης πρωτιάς, όντας τρίτος πίσω από τον Χάμιλτον και τον Λεκλέρ, μπόρεσε όμως να περάσει μπροστά και από τους δύο όταν η Ferrari επέλεξε να τον καλέσει πρώτο στα πιτ, απόφαση που ο Λεκλέρ αμφισβήτησε καθώς θεώρησε ότι του στέρησε μια 3η συνεχόμενη νίκη.

Μετά την έξοδό του από τα πιτ, ο Φέτελ κράτησε με άνεση πίσω του τον Λεκλέρ, σε έναν αγώνα όπου το αυτοκίνητο ασφαλείας εμφανίστηκε 3 φορές, για να εξασφαλίσει το πρώτο 1-2 της Ferrari από τον Ιούλιο του 2017.

Εκτός από τον Λεκλέρ, χαμένος από την στρατηγική της ομάδας του βγήκε και ο Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έδειχνε στην αρχή ότι μπορούσε με ευκολία να ακολουθήσει τον ρυθμό του πρωτοπόρου Λεκλέρ, αλλά η απόφαση της ομάδας του να τον κρατήσει εκτός πιτ όσο οι αντίπαλοί του έκαναν τις δικές τους αλλαγές ελαστικών, είχε ως αποτέλεσμα να επανέλθει στην πίστα 4ος πίσω από τις δύο Ferrari αλλά και την Red Bull του Φερστάπεν, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος. Με τον Μπότας να τερματίζει στην 5η θέση όμως, ο Χάμιλτον αύξησε τη διαφορά του στο πρωτάθλημα στους 65 βαθμούς.

Το βάθρο πλάι στους οδηγούς της Ferrari συμπλήρωσε ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull, η οποία δεν έδειξε ποτέ ότι είχε την ταχύτητα για να διεκδικήσει τη νίκη.

Επόμενο ραντεβού της Φόρμουλα 1, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου για το Γκραν Πρι της Ρωσίας.