Το Νέτφλιξ δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί για τη ζωή και τα επιτεύγματα του θρύλου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Νέτφλιξ στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι άκρως συγκινητικό, καθώς προμηνύει την εξερεύνηση της ζωής του Γερμάνου, τόσο εντός της πίστας, όσο και έξω απ’ αυτή.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, με την 52χρονη γυναίκα του, Κορίνα, να επισημαίνει πως «μου δείχνει ακόμη πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα». Παράλληλα, εμφανίζονται και τα δύο παιδιά του, η Τζίνα και ο Μικ που ακολουθεί τα χνάρια του ως οδηγός της Φόρμουλα 1.

Στην ταινία θα κάνει την εμφάνισή του και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο αδερφός του, Ραλφ Σουμάχερ, καθώς και πολλά ακόμη πρόσωπα που συνεργάστηκαν με τον Μίκαελ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορικής καριέρας του. Μίας καριέρας που μεταφράζεται σε 7 παγκόσμιους τίτλους91 νίκες και 68 pole positions.

Ο Γερμανός θρύλος της Φόρμουλα 1 λαμβάνει ακόμη θεραπεία για τον σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό, που υπέστη πριν από περίπου οκτώ χρόνια σε ατύχημα με σκι. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, η σύζυγός του, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, εξηγεί και την κατάσταση του συζύγου της.

Δείτε το εν λόγω τρέιλερ:

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το ντοκιμαντέρ και τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ:

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος