Η ελληνική αποστολή ολοκλήρωσε με πολύ καλύτερες επιδόσεις στο Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, που πραγματοποιήθηκε 22/23 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Circuito internazionale di Napoli, στο Sarno της Ιταλίας.

Κωνσταντίνος Νουσόπουλος
Στην κατηγορία Micro Max, ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, με μηχανικό τον Σωτήρη Γαλάτση, τερμάτισε στην 18η θέση με μία εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, καθώς ήταν η πρώτη συμμετοχή του μικρού Κωνσταντίνου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Χρήστος Σαγανάς
Στην κατηγορία Senior Max, ο Χρήστος Σαγανάς με μηχανικό τον Στάθη Ξηνταβελόνη τερμάτισε στην 14η θέση της τελικής κατάταξης, με μια πολύ καλή παρουσία στο γενικό σύνολο του Rotax Max Challenge Grand Finals 2016.

Άκης Βασιλέρης
Στην 16η θέση τερμάτισε επάξια ο Άκης Βασιλέρης, με μηχανικό τον Γιώργο Πολυχρονίδη και με μία επίσης εξαιρετική προσπάθεια από αυτό το δίδυμο.

Μανώλης Τζαμαριαδάκης
Στην κατηγορία DD2 Masters, ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, με μηχανικό τον Κώστα Θεοφίλου, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, όμως ως επί πολλά έτη αγωνιζόμενος και συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Rotax πάνω από μία φορά, σημείωσε μία καλή παρουσία και πολύ καλή προσπάθεια.

Πηγή: Rotax Greek Team