Οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου, με την ανακοίνωση της αγωνιστικής ομάδας της Ducati. O 25χρονος Αυστραλός Jack Miller θα αγωνίζεται με την εργοστασιακή ομάδα το 2021 με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους και το 2022. Ο Jack Miller μπήκε στο MotoGP το 2015 σε ηλικία 20 ετών. Από το 2018 οδηγεί για την Pramac Ducati και το 2019 τερμάτισε 8ος στην τελική βαθμολογία έχοντας ανέβει 5 φορές στο βάθρο των νικητών. Το 2021 θα γίνει ο 3ος Αυστραλός που θα οδηγήσει για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati μετά τους Troy Bayliss και Casey Stoner.

Ο Miller δήλωσε φυσικά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτήν και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Pramac που πίστεψαν σε αυτόν και τον βοήθησαν. Μένει να ολοκληρώσει τη… μισή χρονιά του 2020 έχοντας στα χέρια του τη Ducati της Pramac που θα είναι όμως ίδια με της εργοστασιακής ομάδας.

Δέν έγινε καμμία αναφορά για τον άλλο αναβάτη της Ducati αφού στο τέλος του 2020 λήγουν τα συμβόλαια και του Danilo Petrucci αλλά και του Andrea Dovizioso ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα ποιός θα πάρει τη θέση του Miller στην Pramac.