Η Λέσχη 4×4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ, τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τη στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσει τον Αγώνα «PANZER GLASS – 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην πίστα Dirt Park στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας Dirt Park στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

Όπως πάντα η Λέσχη 4×4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού μετά την πρώτη Πανελλήνια προσπάθεια για διοργάνωση αγώνα MEGA FOUR, καθιερώνει αυτό το είδος με την Προκήρυξη Πανελληνίου Κυπέλλου από την ΟΜΑΕ. Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 46 πληρώματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε τέτοιου είδους αγώνα. Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με τη Νυχτερινή Ειδική Κατατακτήρια Διαδρομή της Παρασκευής να βάζει τα πληρώματα ήδη σε σκέψεις.

Δυστυχώς η παρουσία θεατών ΔΕΝ επιτρέπεται βάσει του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει ακόμα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές