Στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, θα διεξαχθεί στις 22-23 Μαΐου ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift! Παρά τις δύσκολες συνθήκες ελέω και της πανδημίας, ο αγώνας συγκέντρωσε 49 συμμετοχές, οι οποίες θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και θα παλέψουν για την νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του θεσμού!

Στη μεγάλη κατηγορία των διπλών περασμάτων PRO, οι 15 συμμετοχές αναμένεται να χαρίσουν μοναδικά περάσματα και συγκινήσεις. Παρών φυσικά ο Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2020 Γιώργος Λαγός, ο οποίος με το BMW 3 E36, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Το έργο του φέτος δε θα είναι εύκολο καθώς αρκετοί οδηγοί θα θελήσουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή και να αποδείξουν την αγωνιστική τους άνοδο. Στις συμμετοχές της PRO, συναντάμε επίσης δύο συμμετοχές οι οποίες μας άφησαν άφωνους με τις οδηγικές τους ικανότητες στην κατηγορία Street Legal το 2020. Μιλάμε για τον Πρωταθλητή της Street Legal, Ευγενίδη Ιωάννη Βερνίκο και τον Παναγιώτη Ράπτη, ο οποίος τερμάτισε πίσω από τον Βερνίκο στη δεύτερη θέση. Αμφότεροι αποφάσισαν να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία, θέλοντας να δοκιμάσουν νέες προκλήσεις στην αγωνιστική τους πορεία και να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σειρά έχει η κατηγορία των μονών περασμάτων αυτή της Street Legal, οι 34 συμμετοχές, εξασφαλίζουν ότι θα δούμε εντυπωσιακά περάσματα και αμφίρροπες μάχες. Με τον Πρωταθλητή του 2020, Ευγενίδη Ιωάννη Βερνίκο να πηγαίνει στη μεγάλη κατηγορία, η μάχη για την πρώτη θέση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποιος μπορεί να είναι το φαβορί την φετινή χρονιά. Μη ξεχνάμε ότι στην κατηγορία της Street Legal, έχουμε δει μοναδικές ανατροπές από αγώνα σε αγώνα, με βασικό νικητή το θέαμα και το άθλημα του Drift. Το σίγουρο είναι πως όλοι τους θα θελήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα αγωνιστική αυτή χρονιά και να δώσουν μια μοναδική παράσταση!

Ελεύθερα Περάσματα: Σάββατο 22 Μαΐου, ώρα 11:00-15:00 και 17:30-20:00, Σχολή Μηχανικού

Ελεύθερα Περάσματα: Κυριακή 23 Μαΐου, ώρα 10:30-11:30, Σχολή Μηχανικού

Βαθμολογημένα Περάσματα: Κυριακή 23 Μαΐου, ώρα 11:30-13:30, Σχολή Μηχανικού

Μάχες Μονών και Διπλών Περασμάτων PRO-SL: Κυριακή 23 Μαΐου, μετά τα Βαθμολογημένα Περάσματα, Σχολή Μηχανικού

Απονομή: Κυριακή 23 Μαΐου, μετά το τέλος των Μαχών, Σχολή Μηχανικού

Photo: Γεωργία Αντωνιάδη