Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, που θα βρει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να συμμετέχει μόνο στην Euroleague. Η πρώτη εμφάνιση των Πειραιωτών είναι «ερυθρόλευκη», ενώ η δεύτερη ολόλευκη. Αυτή που διαφέρει είναι η τρίτη, η οποία είναι μπλε (σκούρο) απόχρωσης. Την παρουσίαση των τριών νέων εμφανίσεων στα «αποκαλυπτήρια», που έγιναν στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ανέλαβαν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μπράντον Πολ.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έχοντας δίπλα τους τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, και τον Βασίλη Σπανούλη.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, στην αρχική του τοποθέτηση έκανε λόγο για μία ιστορική σεζόν, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» μόνο στην Euroleague, ενώ ο αδερφός του επανέλαβε το μότο των Πειραιωτών… «είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη».

«Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Euroleague. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Euroleague. Είναι μια διευρυμένη Euroleague με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να προσθέσει ο αδερφός του: «Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ευχαριστώ την bwin για τη συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν. Ίσως αλλάξει η μοίρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Του ελληνικού σίγουρα άλλαξε. Είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη», ήταν η τοποθέτησή του.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι κι ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως προπονητής είναι σπουδαία συναίσθημα να έχεις ποιότητα από πλευράς εμπειρίας κι υψηλής απόδοσης, στα οποία μας έχει συνηθίσει αυτή η σπουδαία ομάδα συν την ποιότητα που προστέθηκε από διάφορα μέρη της Ευρώπης κι από το ΝΒΑ. Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αφοσίωση όλων στην τελειότητα, να κάνουν τα πάντα με το σωστό τρόπο, γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν. Το να πεις »θα πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο» μου ακούγεται λίγο κενό. Αν έρχεσαι κι είσαι αφοσιωμένος στην τελειότητα επί καθημερινής βάσης τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεσμεύομαι για αυτό στον κόσμο και στην ομάδα», για να καταλήξει ο Βασίλης Σπανούλης: «Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».