Την αναβολή της αναμέτρησης, για την 8η αγωνιστική της Basket League, που ήταν ορισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (21/11, 17:00), στο Ιβανώφειο, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό αποφάσισε απόψε ο ΕΣΑΚΕ. Αιτία τα κρούσματα με κορονοϊό που ταλαιπωρούν, εσχάτως, τον Ιωνικό.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

«Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, που ελήφθη κατά την συνεδρίασή της μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 21.11.2021 και ώρα 17:00 αγώνας, ο οποίος θα διεξάγετο κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή και του Ιωνικού HNC Revolution στο Ιβανώφειο Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιo της 8ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας του Ιωνικού.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».