Μετά τη σπουδαία νίκη που πανηγύρισε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη με 64-63, ο τεχνικός της Ένωσης, Στέφανος Δέδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε στις νίκες και μίλησε παράλληλα με άκρως κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια των Ελλήνων παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα:

«Αξίζαμε να κερδίσουμε. Το τελευταίο κομμάτι σίγουρα ήταν κάτι αρνητικό, έχει συμβεί σε όλες τις ομάδες, αυτό το μπλακ άουτ στο τελευταίο δίλεπτο. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι η έκβαση του αγώνα ήταν δίκαια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε ρόλους, χημεία, εγώ έπρεπε να αποφασίσω ποιοι θα είναι στην τελευταία επίθεση, είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας. Η άμυνα ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια καλή, το θετικό είναι αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το δεύτερο είναι ότι ο Ανγκόλα επέστρεψε και έπαιξε μπροστά στον κόσμο. Πάμε βήμα-βήμα σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Είμαι περήφανος για τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε κάθε μέρα σε επικοινωνία με τον κ. Αγγελόπουλο και τον κ. Χήνα και κοιτάμε την ελληνική και την ξένη αγορά, για κάθε θέση, όχι όμως ως επείγουσα ενίσχυση. Εξ’ αρχής είχαμε αποφασίσει να προσθέτουμε σιγά-σιγά κομμάτια, ώστε να έχουμε συμπαγή κορμό προς το τέλος».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης