Χωρίς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα ταξιδέψει στην Κρήτη η ΑΕΚ. Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς, παρέμεινε στην Αθήνα και υποβάλλεται σε εντατική θεραπευτική αγωγή. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο την Τρίτη (13/2, 15:30), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Πλέον, θα γίνει αγώνας δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου κόντρα  στον Ολυμπιακό, προγραμματισμένος για το Σάββατο (17/2).

Ο Λαρεντζάκης δεν ήταν η μοναδική απουσία για τον Ντράγκαν Σάκοτα, καθώς από την προπόνηση της Δευτέρας (12/2) απουσίαζαν και οι Μάνι Χάρις, Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Βασιλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση. Αμφότεροι, όμως, θα ακολουθήσουν την αποστολή και την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να παίξουν ή όχι στην Κρήτη. Ο Κέβιν Πάντερ δηλώθηκε αντί του Μπάρλοου στην Α1, όμως και η δική του συμμετοχή θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ του αγώνα με την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα παραμείνει στην Κρήτη, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου (17/02), καθώς η καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού πραγματοποιείται στο κλειστό «Δύο Αοράκια», του Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ