Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχουν αυτά τα ματς για τον Παναθηναϊκό.

«Όταν ήμασταν πίσω με 13-14 πόντους συνεχίσαμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Δεν τα παρατήσαμε», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, καλούς χαρακτήρες. Μένουμε ενωμένοι σε δύσκολες στιγμές και όλα πήγαν εξαιρετικά στο ντέρμπι. Αξίζαμε την νίκη και παλέψαμε, ώστε να φτάσουμε σε αυτή».

Στην ερώτηση, αν υπήρχε επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο, ο Σέρβος γκαρντ ήταν ξεκάθαρος: «Όλη η ομάδα είχε κίνητρο, ξέραμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Προσωπικά, είχα πολύ μεγάλο κίνητρο, ήμουν συγκεντρωμένος. Ξέρω τα προβλήματα που είχα στο ξεκίνημα της σεζόν. Προσπαθώ να επιστρέψω στα δικά μου δεδομένα και να βρω τη φόρμα μου. Δεν υπήρχε καλύτερο ματς για να κάνω την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν».

Παράλληλα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδωσε τη δική του εξήγηση για αν το «διπλό» στο ΣΕΦ αλλάζει το μέλλον της ομάδας: «Ναι, το ελπίζω αυτό. Όμως, έχει να κάνει με εμάς. Αν είμαστε έξυπνοι και θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε την κατάσταση, θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τη ψυχολογία μας. Από εμάς εξαρτάται το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια». Κλείνοντας, θέλησε ν’ αναφερθεί στην ώθηση που έδωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πριν από το ματς στο φαληρικό στάδιο αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη, λέγοντας: «Είναι απίστευτοι. Η ενέργειά τους και η στήριξή τους είναι συγκλονιστική. Χρειαζόμασταν αυτή την ενέργεια και ξέρω πως χάρηκαν με την νίκη».