Στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, «Ευχοστολίδια», συμμετείχαν οι Κιμ Τιλί, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, δίνοντας χαρά σε τέσσερα παιδιά. Πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Μπάμπεργκ, οι τέσσερις παίκτες της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, επέλεξαν από μία ζωγραφιά και έκαναν πραγματικότητα τις επιθυμίες τεσσάρων παιδιών, μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά!

«Συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία αυτή», δήλωσε ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί και συνέχισε: «Την υποστηρίζουμε και είναι πάντα χαρά μας να εκπληρώνουμε επιθυμίες παιδιών. Αυτό κάναμε σήμερα και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Χαρούμενος που μπόρεσε να κάνει ένα παιδί να χαμογελάσει, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μία ακόμη χρονιά και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια του ΟΠΑΠ. Τα παιδιά με τις ζωγραφιές τους έχουν εκφράσει τις επιθυμίες τους και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να κάνουμε κάποιες πραγματικότητα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ για αυτή την προσπάθεια και εμείς είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο στα παιδιά».

Την ευχή να προσφέρεται βοήθεια σε εκείνους που την έχουν ανάγκη όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ και μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια στα παιδιά που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Θέλουμε να πούμε ένα «ευχαριστώ» στον ΟΠΑΠ, που μέσα από τα ευχοστολίδια εκπληρώνει κάποια όνειρα. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική χρονιά γεμάτη υγεία, ελπίδα, αγάπη και πολλά χαμόγελα. Επίσης θα ήθελα να πω πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μόνο τις γιορτινές μέρες για να βοηθήσουμε, αλλά να το κάνουμε όλο τον χρόνο».

Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του ΟΠΑΠ απηύθυνε ο Δημήτρης Αγραβάνης: «Είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνει ο ΟΠΑΠ, για αυτό και θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και να εκπληρώσει τις ευχές κάποιων παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI