Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου, με «έπαθλο» ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο (5-21 Αυγούστου).

Ο διεθνής άσος, συζήτησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικός, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει εκτός ομάδας τον Σλούκα, εξ΄αιτίας του χρονίου προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα. Ο Σλούκας, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε, παρά μόνο θεραπείες. Με δεδομένο ότι αυτό το σενάριο δεν είναι το πιθανότερο, ο Κατσικάρης ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που έκανε και αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι απουσίαζαν όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα.

Ηλίας Αποστολόπουλος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages