Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε μετά την ευρεία νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκει ρυθμό στην επίθεση μέσα από την άμυνα, ενώ στάθηκε στο στόχο της ελληνικής ομάδα που είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα χιαστί παιχνίδι. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κώστα Αντετοκούνμπο τονίζοντας ότι «αύριο το πρωί θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

«Το σημαντικό για μας είναι να βρούμε το ρυθμό που θέλουμε. Παρότι οι αντίπαλοί μας δεν είναι μεγάλης δυναμικότητας και δεν μας βοηθούν να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα. Από εκεί βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Στόχος είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα φτάσουμε στα χιαστί παιχνίδια», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη με 68-36 επί της Ολλανδίας.

Όσο για τον τραυματισμό του Κώστα Αντετοκούνμπο, είπε: «Θα μιλήσουμε με τον γιατρό, θα τον εξετάσει και θα μας πει. Αύριο πρωί θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Ηλίας Αποστολόπουλος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)