Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 93-72 στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι τα εύσημα αξίζουν στους παίκτες του ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σταματήσει να πιστεύει σε αυτούς ούτε στιγμή. Παράλληλα, όντας προσγειωμένος, έκανε σαφές ότι κατά την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα η νίκη στο «Mediolanum Forum» θα αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μία απόλυτα ομαδική προσπάθεια επειδή σήμερα είχαμε μία σπουδαία εμφάνιση επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και μία πολύ καλή αμυντικό εικόνα, κατά την γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις ενάντια στην Αρμάνι.

Σταματήσαμε την δημιουργία από τους Ντιλέινι και Σέρχι και για αυτό, προφανώς, κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί η Euroleague είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει στην σωστή κατεύθυνηση, κάθε παίκτης έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είχαμε πολλές ασίστ και πολλή δημιουργία. Επομένως πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι ταλαντούχοι. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε σαν σύνολο».