Το ντέρμπι των «αιωνίων» πήρε… φωτιά από πολύ νωρίς. Αυτό διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, όπου το βράδυ της Τρίτης (3/03, 21:00) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Όπως συνέβη την περασμένη σεζόν, έτσι και τώρα ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» αποφάσισε να βρεθεί κοντά στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες, συνοδεύοντας την αποστολή στο Φάληρο.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές και να ζητούν την απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο στους αρμόδιους φορείς με το οποίο ζητά να μην επιτραπεί η είσοδος του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Νέου Φαλήρου.

Η πληροφορία πως ο Γιαννακόπουλος θα συνόδευε την αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε μέσω επίσημου εγγράφου στην Αστυνομία και την Εισαγγελία, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ζητά «ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας και ευ αγωνίζεσθε να μην επιτραπεί η είσοδός του στο ΣΕΦ».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ