Ο Τόμας Ουόκαπ, σε δηλώσεις που παραχώρησε, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδράσει με τη νίκη από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά, ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πριν τη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα: «Δεν έχει σημασία το πως ξεκινήσαμε. Σημασία έχει πάντα το επόμενο παιχνίδι. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό και τα σαράντα λεπτά μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στους «μπαλουγκράνα», είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα, με καλό προπονητή. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και θα παίξουν σκληρά. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά τη λίγκα και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο».

Τέλος, για το αν και σε αυτή την αναμέτρηση το «κλειδί» θα είναι η άμυνα, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Έχουμε πολλά ακόμη να δουλέψουμε και να δώσουμε στην άμυνα, όσο αφορά την σκληράδα και τη συνεργασία. Αυτά είναι στοιχεία που συνεχώς θα βελτιώνουμε. Θεωρώ πως μέχρι τώρα έχουμε απλά… ξύσει την επιφάνεια σε αυτό. Οι καλές ομάδες γίνονται καλύτερες με το πέρασμα του χρόνου και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση».