Σε καταγγελίες για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ρίγα για την 4η αγωνιστική τoυ Basketball Champions League προχώρησε ο Ρον Κάρι.

Ο παίκτης της Ρίγα έγραψε στο Twitter ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που ήταν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τον έβριζαν και τον έφτυναν.

Αναλυτικά όσα ανήρτησε:

«Προς το Basketball Champions League. Τι θα γίνει με τον κόσμο της ΑΕΚ; Καταλαβαίνω να είναι κάποιος παθιασμένος, αλλά το να τρέχεις και φτύνεις στο παρκέ (ειδικά εν μέσω της πανδημίας) δεν είναι πάθος! Η ασφάλεια των παικτών θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα. Είναι τρομερό το πώς επιτρέπεται στους φιλάθλους και στους προπονητές να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν και εμείς να το δεχόμαστε και να μην λέμε τίποτα. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει τόσες βρισιές για μένα στη ζωή μου. Όχι μόνο από φιλάθλους, αλλά και από προπονητές. Ποτέ δεν θα καταλάβω πως γίνεται να είμαι εγώ το πρόβλημα αν πω κάτι μετά από ένα τρίποντο».

Τέλος, ο γκαρντ των Λετονών απάντησε με video και στην ΑΕΚ: «Αν αυτό είναι πρόκληση, τότε υποθέτω προς προκαλώ σε κάθε παιχνίδι! Κι αυτό χωρίς να με φτύνει ο κόσμος και να με βρίζουν οι προπονητές».

Η απάντηση της ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητες αυτές τις κατηγορίες και απάντησε στον Κάρι απάντησε λέγοντας:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να κατηγορήσεις τους οπαδούς και τους προπονητές της αντίπαλης ομάδας, ενώ είσαι στην πραγματικότητα αυτός που συνέχισε να προκαλεί σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στο 01:52 πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, 09:30 πριν από το τέλος της 4ης περιόδου και 08:50 πριν από το τέλος της 4ης περιόδου».

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς