Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Με πολύ ενθουσιασμό, ξεκινάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και οφείλουμε να εμφανιστούμε, με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο, μπροστά στην πρόκληση του FIBA Εurope Cup.

Απέναντί μας η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Αkademik Plovdiv. Μια σκληρή ομάδα, που παίζει σε υψηλό ρυθμό και καταθέτει πολλή ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ. Έχει διατηρήσει το βασικό της κορμό από την περυσινή σεζόν, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, απέναντι στη Hapoel Holon.

Οι αντίπαλοί μας έχουν επενδύσει ιδιαίτερα στη frontline, αφού τη γραμμή των ψηλών τους συνθέτουν και οι τρεις ξένοι παίκτες, που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Oι Tony Gugino (2,06 μ., για τρίτη σεζόν στην ομάδα) και Roberts Freimanis (2,05 μ.), με την ικανότητά τους στο σουτ, πλαισιωμένοι από τον νεοαποκτηθέντα 7footer, Nemanja Besovic (2,21 μ.), έχουν ένα μεγάλο κομμάτι, τόσο της δημιουργίας όσο και της εκτέλεσης.

Στην περιφέρεια, κυρίαρχο ρόλο έχει ο αρχηγός της ομάδας, Vasil Bachev (1.95cm), που έχει το ταλέντο να δημιουργεί, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίκτες του, ενώ ο point guard, Nikolay Titkov (1,84 μ.) δίνει τον τόνο, τόσο στην επίθεση (τέσσερις ασίστ μ.ο.) όσο και στην άμυνα, με την έντονη πίεση, που ασκεί στην μπάλα.

Σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε το second unit, που το αποτελούν γηγενείς παίκτες, με μεγάλη ικανότητα στο σουτ, όπως οι Tomislav Μinkov (1,97 μ.) και Nikolay Nikolov (1,95 μ.).

Είναι μία περίοδος, που όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τη χημεία τους, αλλά είναι ένας αγώνας, χωρίς αύριο και η ομάδα μας καλείται να αποδείξει το χαρακτήρα της και να βάλει τις βάσεις για μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν».