Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως του θυμίζουν εποχές που πέρασε ο ίδιος.

Την Τρίτη (16/11) κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του «Greek Freak» στο περιοδικό GQ, που τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς. Σε αυτό, ο 26χρονος πρωταθλητής του NBA αναφέρθηκε στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του, η οποία ενδέχεται να μην είναι στο Μιλγούοκι.

Σήμερα, ωστόσο, το Athletic δημοσίευσε μία νέα ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση της Ναόμι Οσάκα και όλων όσων κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Μεταξύ αυτών, ο «Greek Freak» αναφέρεται στην πίεση που καλείται να διαχειριστεί, ενώ την παρομοιάζει με αυτή του ίδιου, όχι μόνο για να αγωνιστεί, αλλά και για να «κουβαλήσει» στους ώμους του την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο GQ:

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».